Satino patalynės audinys

Satino gamyba

Satinas yra audinys, kuris yra audžiamas naudojant satino audinio pynimą. Ši technika apima siūlų pynimą taip, kad viena siūlų eilutė būtų išdėstyta priešais tris kitas siūlų eilutes. Šis pynimas sukuria lygų, blizgantį paviršių, o apatinė audinio pusė dažnai būna mažiau blizgi arba net matinės tekstūros.

Satinas gali būti pagamintas iš įvairių pluoštų, įskaitant medvilnę, šilką, poliesterį ir vilną. Populiariausias satino tipas yra medvilninis satinas, nes jis yra minkštas, patvarus ir lengvai prižiūrimas.

Satinas yra puikus pasirinkimas patalynėms. Jis yra minkštas ir šiltas, suteikia aukščiausios kokybės miegą. Satinas taip pat gali būti naudojamas interjero dekoro elementams, tokiems kaip pagalvės, užuolaidos ir stalo servetėlės.

Satino patalynė. Rūšys

Medvilninė satininė patalynė yra minkšta, kvėpuojanti ir hipoalergiška.

Šilko satininė patalynė yra dar minkštesnė, šiltesnė ir prabangesnė.

Satininė poliesterio patalynė yra patvari, lengvai prižiūrima ir nebrangi.



Medvilninė satininė patalynė

Šios rūšies patalynė yra paguoda ir prabanga. Patalynė patvari ir lengvai prižiūrima, todėl ji yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori įsigyti ilgaamžį ir aukštos kokybės patalynės komplektą.

Medvilninė satininė patalynė yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pagerinti savo miego kokybę. Patalynė gali padėti sumažinti miegojimo sutrikimus, tokius kaip nemiga ir košmarai, taip pat gali padėti sumažinti stresą ir pagerinti bendrą savijautą.

Satininė patalynė puikiai tiks kaip dovana Jūsų tėvams, gimtadieniui, vestuvėms, Naujiesiems metams ir kitoms šventėms.

Medvilninės satininės patalynės privalumai:

  • Minkšta.
  • Kvėpuojanti.
  • Absorbuojanti drėgmę.
  • Hipoalerginė, todėl ji yra tinka tiems, kurie turi jautrią odą.
  • Atspari raukšlėms.
  • Lengvai prižiūrima.
  • Ilgaamžė.


Priežiūra

Satino patalynę galima skalbti skalbyklėje (rekomenduojama temperatūra 40°C) ir džiovinti džiovyklėje (rekomenduojama žema temperatūra).

Patalynės rekomenduojama nebalinti.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

EN ISO 20345

EN ISO 20347